Avocații noștri au mai mult decât costume scumpe. Suntem o echipă de oameni integri, cu aptitudini deosebite, spirit analitc și dorința extraordinară de a înțelege și servi cât mai bine interesele clienților.

Iulia Vass

Managing Partner

Având o experiență de peste 14 ani în Achiziții Publice, Day-to-Day Business și Litigii, Iulia este recunoscută de Legal 500 drept Leading Individual pentru Achiziții Publice & PPP, fiind apreciată pentru „capacitatea de a contura scenarii privind un anumit caz și de a anticipa rezultatele”.

Iulia a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și deține un LLM în Legislația și Politică Achizițiilor Publice de la Universitatea din Nottingham, precum și un Masterat în Relații Internaționale – Analiză și Soluționarea Conflictelor.

Bianca Bello

Partener

Având o experiență de peste 10 ani în Day-to-Day Business și Achiziții Publice, Bianca este recomandată de Legal 500 că fiind „profesionistă și meticuloasă”. Activitatea să se concentrează în principal pe proiecte de consultanță, fiind, de asemenea, implicată constant și în proiecte de litigii.

Bianca a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, precum și Colegiul Juridic Franco-Română de Studii Europene, Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne. De asemenea, ea deține un Masterat în Dreptul Afacerilor.

Alexandra Mititelu

Partener

Având o experiență de peste 7 ani în Litigii & Arbitraj și Achiziții Publice, Alexandra este recomandată de Legal 500 pentru „identificarea cu clientul în fiecare speță”. Activitatea să se concentrează în principal pe litigii, fiind, de asemenea, implicată în proiecte de consultanță.

Alexandra a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și deține un Masterat în Dreptul Afacerilor.

Belgin Boras

Senior Associate

Având o experiență de peste 5 ani în Achiziții Publice și Litigii, Belgin este un membru important al „echipei extraordinare care funcționează că un ceas elvețian”. Activitatea sa se concentrează în principal pe litigiile de Achiziții Publice, fiind, de asemenea, implicată în proiecte de Day-to-Day Business.

Belgin a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și deține un Masterat în Arbitraj Internațional. Belgin vorbește fluent limba turcă.

Cătălina Iordache

Associate

Cătălina a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București în 2017 și deține, de asemenea, un Masterat în Drept Privat de la aceeași universitate (2018). Ea s-a alăturat echipei VASS Lawyers în 2017, activitatea să fiind concentrată în principal pe Day-to-Day Business.

Premii

VASS Lawyers este o firmă de avocatură din România, specializată în Achiziții Publice și PPP, premiată la nivel internațional.

vass lawyers achizitii publice avocat parteneriat public privat vass lawyers achizitii publice avocat parteneriat public privat