VASS Lawyers nu este doar o altă firmă de avocatură. Ceea ce ne diferențiază sunt serviciile noastre de cea mai bună calitate și abordarea inovativă. În 2014 am devenit prima firmă de avocatură de tip boutique din România care a obținut o poziție de top în Legal 500.

VASS Lawyers este o firmă de avocatură de tip boutique, premiată la nivel internațional, având sediul în București, România. Suntem specializați în Achiziții Publice și PPP, însă abordăm și o serie de aspecte și provocări care apar în activitatea curentă a unei societăți. Gestionăm atât proiecte cu valori semnificative, cât și aspecte de Day-to-Day Business, cu aceeași dedicare și la același standard de calitate.

Cu o experiență combinată de peste 40 ani câștigată cu un efort asiduu, un background academic solid și excelente abilități profesionale, echipa noastră oferă servicii juridice orientate spre rezultate la un nivel de calitate corporativă, într-o structură flexibilă și non-birocratică. Cu un management excelent al proiectelor și o comunicare eficientă, ne dedicăm fiecărui proiect în parte. Cel mai important, oferim asistență juridică specializată și personalizată, eficientizând în același timp costurile.

Avem o atitudine francă și comunicăm direct

Ceea ce ne diferențiază este etica noastră profesională. În ultimii 10 ani, ne-am conturat un set de valori de bază prin implicarea în proiecte complexe, de notorietate și de anvergură, în diferite industrii sau domenii de drept.

Pentru proiecte simple nu aveți nevoie de noi

Suntem cea mai bună alegere dacă aveți un proiect sau litigiu complex, atipic sau provocator.

10 ani de experiență

Am devenit cea mai recunoscută firmă de avocatură de tip boutique din România, specializată în Achiziții Publice și PPP.

Servicii la nivel de calitate corporativă

Oferim consultanță strategică și tactică, o gamă largă de soluții pragmatice și rezultate concrete.

Parteneriatul cu clienții

Facem echipă cu clienții noștri, oferind soluții pentru cele mai complexe și dificile probleme juridice.

Firmă de top în clasamentul Legal 500 & Leading Individual

Suntem recomandați drept lider pentru domeniul Achiziții Publice și PPP din România de cel mai mare ghid juridic internațional.

Expertiză în domenii conexe

Avocații noștri au pregătirea necesară pentru a presta servicii juridice competitive și profesioniste în toate domeniile conexe ariilor principale de practică.

Experiență în proiecte notorii și de anvergură

VASS Lawyers are o expertiză solidă, asigurând asistență juridică specializată și personalizată în proiecte complexe.

Avocați bilingvi

Fluența în limbi străine a avocaților noștri contribuie la analiza și gestionarea cuprinzătoare și în profunzime a oricărei probleme juridice.

Echipa VASS Lawyers demonstrează „o calitate excepțională a serviciilor și o atitudine proactivă". Iulia Vass este un "avocat și consultant impresionant" și a gestionat recent o serie de proiecte în domenii precum industria petrolului și a gazelor, construcții și infrastructură, sănătate și educație. Clienții includ investitori străini din Germania, Ungaria, Japonia și Spania, care recomandă echipa pentru "seriozitatea, profesionalismul și promptitudinea" acesteia.

Legal 500 România 2019 – Achiziții Publice & PPP
Tier 1 & Leading individual
10 ani Află mai multe despre parcursul nostru pe piață avocaturii Citește mai mult Află mai multe despre serviciile noastreCitește mai mult Citește Știri & ArticoleCitește mai mult Contactați-neCitește mai mult

Premii

VASS Lawyers este o firmă de avocatură din România, specializată în Achiziții Publice și PPP, premiată la nivel internațional.