VASS Lawyers a devenit în ultimii ani cea mai recunoscută firmă de avocatură de tip boutique din România, specializată în Achiziții Publice și PPP. Ariile noastre de practică includ Litigii & Arbitraj și Day-to-Day Business, precum și alte domenii conexe acestora.

Day-to-Day Business

Asistăm clienții în legătură cu diverse aspecte corporative curente ale unei societății, tranzacții comerciale, executarea și încetarea contractelor, precum și probleme de dreptul muncii.

Află mai multe

Litigii & Arbitraj

Reprezentăm clienții în litigii de mare anvergură, cu implicații în sectorul public sau încălcarea drepturilor civile, precum și în litigii care decurg din practici comerciale.

Află mai multe

Echipa VASS Lawyers demonstrează „o calitate excepțională a serviciilor și o atitudine proactivă". Iulia Vass este un "avocat și consultant impresionant" și a gestionat recent o serie de proiecte în domenii precum industria petrolului și a gazelor, construcții și infrastructură, sănătate și educație. Clienții includ investitori străini din Germania, Ungaria, Japonia și Spania, care recomandă echipa pentru "seriozitatea, profesionalismul și promptitudinea" acesteia.

Legal 500 România 2019 – Achiziții Publice & PPP
Tier 1 & Leading individual
Descoperă echipa noastră Citește mai mult

Premii

VASS Lawyers este o firmă de avocatură din România, specializată în Achiziții Publice și PPP, premiată la nivel internațional.