Excelenta, originalitatea si perspicacitatea sunt trasaturile care contureaza, in viziunea clientilor si partenerilor VASS Lawyers, practica firmei de avocatura, nu doar in domeniul Achizitiilor Publice si PPP, dar si in domeniile Litigii si Imobiliar & Constructii, astfel cum este aceasta viziune reflectata in clasamentul Legal 500 EMEA 2020.

VASS Lawyers isi consolideaza pozitia in 2020 ca lider in clasamentul Legal 500 in domeniul Achizitiilor Publice si PPP, echipa primind cel mai mare numar de recunoasteri de pe piata avocaturii din Romania pentru aceasta practica:

✔️ LIDER in Achizitii Publice si PPP pentru cel de-al 7-lea an;

✔️ LEADING INDIVIDUAL in Achizitii Publice si PPP pentru cel de-al 5-lea an;

✔️ NEXT GENERATION PARTNER in Achizitii Publice si PPP pentru primul an.

In baza feedback-ului primit de la clientii si partenerii VASS Lawyers, Legal 500 subliniaza ca “VASS Lawyers este o firma de avocatura de tip boutique extrem de apreciatacu focus pe aspecte litigioase si nelitigioase din domeniul Achizitiilor Publice si PPP. Firma actioneaza pentru clientii din sectorul privat, iar avocatul coordonator Iulia Vass reprezinta o referinta in piataEchipa a fost implicatin mai multe proiecte majore, inclusivparticiparea la o licitatie pentru dezvoltarea unui campus universitar, consilierea unei companii de servicii petroliere cu privire la multiple contracte de servicii si asistarea unui producator de produse lactate cu privire la uncontract de importanta majora avand ca obiect distributia produselor alimentare. Bianca Bello este foarte activa in zona de consultanta, in timp ce partenerul promovat recent, Alexandra Mititelu, gestioneaza partea de litigii”.

De asemenea, echipa a fost descrisa intr-una dintre recomandarile primite de la clienti astfel: „Au o experienta vasta in PPP si achizitii publice, consultanta lor juridica este de cea mai inalta calitate, iar sprijinul si angajamentul lor sunt exemplare. Sunt extrem de prompti, eficienti, perspicace si abordarea lor creativa ne-a ajutat intotdeauna sa obtinem rezultatul dorit.”

Iulia Vass a fost recunoscuta, pentru al cincilea an consecutiv, drept “Leading Individual” – Legal 500 EMEA pentru practica de Achizitii Publice si PPP. Iulia este recomandata pentru viziunea sa de business, aceasta fiind deopotriva apreciata drept „un avocat si consultant impresionant” si „a deal maker, not a deal breaker”.

De asemenea, Alexandra Mititelu a fost nominalizata drept “Next Generation Partner” pentru practica de Achizitii publice si PPP, fiind recomandata de Legal 500 ca fiind „impecabila”.

Practica de Litigii este, de asemenea, recomandata, Legal 500 aratand ca “VASS Lawyers exceleaza in litigiile din domeniul achizitiilor publice. Echipa reprezinta clienti din diverse domenii, inclusiv sanatate, industria auto, infrastructura, IT, organizatii non-profit si energie, in litigiile acestora cu ofertanti si autoritati publice. Iulia Vass si partenerul recent promovat, Alexandra Mititelu, sunt foarte apreciate”.

In plus, in ceea ce priveste aria de practica Imobiliare & Constructii, Legal 500 subliniaza ca „VASS Lawyers se remarca pentru expertiza sa de top in domeniul achizitiilor publice si reprezinta o gama larga de clienti din sectorul privat in problemele imobiliare conexe. Acestea includ ofertele pentru licitatii, dezvoltare de proiecte si consultanta referitoare la contracte, precum si orice litigii aferente. Iulia Vass detine o pozitie puternica pe piata”.

Prezenta constanta a VASS Lawyers in topul clasamentului Legal 500 si recunoasterea clientilor si partenerilor firmei de avocatura reflecta atat nivelul de excelenta al serviciilor juridice prestate de echipa VASS Lawyers, cat si complexitatea proiectelor si provocarile pe care echipa VASS Lawyers le gestioneaza zilnic. Tocmai de aceea, in ultimii 11 ani, VASS Lawyers a fost pentru clientii sai nu doar un partener de afaceri, ci si un consultant de incredere de cursa lunga.

Legal 500 ofera una dintre cele mai complexe viziuni asupra actorilor pe piata avocaturii de business, analizand anual firme de avocatura din peste 100 de tari din Asia si zona Pacificului, Europa, Orientul Mijlociu, America de Nord, America de Sud si Caraibe. Clasamentul se bazeaza pe baza feedback-ului primit de la peste 300.000 de clienti la nivel mondial.

Articole similare

Modele de documente pentru achizitii medicale si conturi KoalaDocs pentru spitale

Pentru a sprijini autoritatile contractante, in special spitalele, in realizarea achizitiilor medicale urgente in contextul fara precedent al pandemiei de COVID-19, echipa VASS Lawyers a redactat Ghidul achizitiilor medicale, care ofera atat o sinteza a procedurilor de urmat, cat si modele de note justificative utile pentru derularea acestor proceduri. Ca urmare a solicitarii adresate de spitale pentru …

Citește articolul

The International Comparative Legal Guide to: Public Procurement 2020 – VASS Lawyers

Anual (in perioada 2013-2020), VASS Lawyers a fost invitata de prestigioasa publicatie internationala International Comparative Legal Guide (ICLG) sa redacteze si sa publice capitolul despre sistemul achizitiilor publice din Romania, in cadrul volumelor “Achizitii Publice – O perspectiva transfrontaliera practica a achizitiilor publice”. Echipa VASS Lawyers a contribuit astfel, prin expertiza si cunostintele sale in …

Citește articolul