VASS Lawyers nu este doar o altă firma de avocatură. Ceea ce ne diferențiază sunt serviciile noastre de cea mai bună calitate și abordarea inovativă. În 2014 am devenit prima firma de avocatură de tip boutique din România care a obținut o poziție de top în Legal 500.

10 ani de asistență juridică strategică în Achiziții Publice

VASS Lawyers a aniversat 10 ani pe piață avocaturii din România, o călătorie marcată de numeroase succese profesionale și rezultate remarcabile. În ultimii 7 ani, firma de avocatură s-a poziționat în clasamentul Legal 500 EMEA drept lider pentru domeniul Achizițiilor Publice și al Parteneriatelor Public-Private, iar Iulia Vass, Managing Partner al firmei, este singurul avocat din România recunoscut drept „Leading Individual” în acest domeniu – elită pentru domeniul Achizițiilor Publice.

Ceea ce ne pasionează la domeniul Achizițiilor Publice nu este doar oportunitatea de a face diferența în proiecte cheie pentru strategia națională de dezvoltare, precum cele de infrastructură, sănătate sau educație, ci și dimensiunea să europeană și interdisciplinară. Achizițiile Publice au fost și rămân domeniul nostru de nișă, motorul nostru principal și aria de practică în care excelăm. Pentru a excela însă în acest domeniu, ne-am rafinat și abilitățile în ariile de practică conexe, precum litigii, contencios administrativ, contracte, concurență sau fonduri nerambursabile, dar și în reglementările din diferite industrii specifice proiectelor de Achiziție Publică.

În cei 10 ani de experiență, firma a colaborat îndeaproape cu companii de renume din România și din piețe internaționale, precum Japonia, Norvegia, Austria, Regatul Unit, Irlanda, Germania, Olanda, Nouă Zeelandă și Spania.

Perspective

Primii 10 ani de practică au confirmat faptul că excelență, profesionalismul și o echipa talentată de avocați constituie calea sigură spre rezultate remarcabile. Numai în anul 2018, valoarea totală a proiectelor pentru care echipa de avocați a acordat asistență juridică s-a ridicat la aproximativ 1,5 miliarde de euro. Aceste proiecte s-au concretizat nu doar o dată în încheierea unor valoroase contracte care au contribuit semnificativ la dezvoltarea business-ului clienților.

Pentru următorii 10 ani, VASS Lawyers își propune consolidarea echipei, menținerea Achizițiilor Publice că principal vector de dezvoltare, asumarea unor noi proiecte cu impact major în societatea din România, dar și extinderea portofoliului de clienți în baza unor principii comune de afaceri.